PENTUESUUNNITELMAT

VUODEN 2022 PENTUESUUNNITELMA A:

Shadowtails' Rebel             X      Shadowtails' Original Sin

Faunan sukupuu

Jasun sukupuu

Rebel eli Fauna on vuoden 2020 muksu Road Stars -pentueesta. Fauna on kaunis, hyvärakenteinen ja hybridiksi oikein mallikas tyttö. Vauhdikas ja ketterä tyttö, jonka lähisukujuuret tulevat Norjasta ja Tanskasta. 

Orginal Sin eli Jasu on vuoden 2019 rakkauslapsi Shadowhunters-pentueesta. Jasu on isohkorakenteinen poika, jolta löytyy riidansovitteljan geenit. Jasu on perusluonteeltaan rauhallinen, mutta aktiivisuutta ei myöskään häneltä puutu. 

Pentueesta odotetaan suurimmaksi osaksi soopeleita, mutta myös pastelleja. Karvanpituus on tuttuun tapaan lyhyt. 

Pennut oletettavasti ovat kilttejä, aktiivisia, hyvärakenteisia ja hieman hassutassuja. 

Tämä pentue on noin 20% hybridipentue, joten pennut tulevat vaatimaan omistajaltaan hieman enemmän ymmärrystä frettien sielunelämästä. Hammastelijoita varmasti mahtuu joukkoon, mutta osasta tulee myös ihastuttavanraivostuttavan teini-iän jälkeen lössyköitä.

fretti-mainos-2-vici-yetti (2).png

VUODEN 2022 PENTUESUUNNITELMA B:

Shadowtails' Victoria             X      Yetti Yasmin's Ferrets

Vicin sukupuu

Yettin sukupuu

Victoria eli Vici on vuoden 2020 muksu Road Stars -pentueesta. Vici on suloinen, aktiivinen ja ihmisrakas tyttönen. 

Yetti on lainassa kasvatukseen E-Pic´s:ltä, ja hän on mallikäytöksinen poika. Aktiivinen, hellä ja hyvinkin hurmaava poika. 

Pentueesta odotetaan suurimmaksi osaksi mustaa soopeleita. Karvanpituus on tuttuun tapaan lyhyt. 

Pennut oletettavasti ovat kilttejä ja aktiivisia hölmöilijöitä. 

Tämä pentue on noin 25% hybridipentue, joten pennut tulevat vaatimaan omistajaltaan hieman enemmän ymmärrystä frettien sielunelämästä. Hammastelijoita varmasti mahtuu joukkoon, mutta osasta tulee myös ihastuttavanraivostuttavan teini-iän jälkeen lössyköitä.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäsinä mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä rekisteröityinä Suomen Frettiliitto, SFL ry:n rekisteriin. Pennun mukana saat SFL rekisteritodistuksen, terveyspäiväkirjan, sukutiedot, hoito-ohjeet sekä kasvattajan tarjoaman tuen ja opastuksen fretin eliniäksi. Kaupasta tehdään kirjallinen sopimus.

Lemmikkipennun hinta on 450 euroa.

Sijoitus- ja kasvatusyksilöiden hinnat sovitaan erikseen, sekä niistä tehdään erillinen sopimus.

HUOM! Meiltä lähtee frettejä hyvin monenlaisiin koteihin, mutta jokaisen ostajan haluan mielelläni nähdä ennen lopullista myyntipäätöksen tekemistä. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin, koska harvoin pentukaudella (maaliskuu-heinäkuu) otan vastaan uusia fretteihin tutustujia.