shea.jpg

Asser Hunter's Svärd "Shea"

8.4.2017

soopeli, lk

Kasvattaja: Peter Kaseva, FIN

ADV- testattu, BAER-kuulotestattu

Sukupuu

Shea on aktiivinen ja aina iloinen rämäpää, joka muutti meille asumaan kesäkuussa 2017. Neiti kotiutui välittömästi laumaan, ja on edelleenkin hyvin sosiaalinen ja kohtelias frettityttö muita lajitovereitaan kohtaan. Jos jossain tapahtuu jotain, on Shea aina paikalla (yleensä aiheuttamassa eikä tarkistamassa). Tarvittaessa on hyvinkin jääräpäinen tapaus, ja kieltämättä osaa olla tuittu, jos sille päälle sattuu. Rakenteeltaan hän on emonsa kaltainen pienehkö tyttö ja mahtuu pienimmästäkin raosta kulkemaan. Ihmisrakkaana hän haluaa putsata nenät läpikotaisin, ja kokemuksesta voin sanoa, että puhdasta jälkeä tulee!

Pentueet:

- 2019 Shadowtails' Shadowhunters -pentue.

                    * Shea & ACH's Eocarcharia. 5 pentua. 3 pastellia, 1 suklaa pointti, 1 soopeli.

- 2018 Asser Hunters' Ferrets Gremlins-pentue.

                    * Shea & Kozel Shelly's Ferrets. 9 pentua, soopeleita ja mustia soopeleita.

kiratzu.jpg

Asser Hunter's Kira

6.4.2018

musta soopeli, lk

Kasvattaja: Peter Kaseva, FIN

Sukupuu

Kira on perheemme pieni hyppynäätä, joka on aina iloinen ja positiivinen. Pöheltää menemään ympäriämpäri, välillä ilman päämäärää. Osaa olla tarvittaessa tuittu, tarvittaessa jääräpäinen, mutta suurimman osan ajasta hän on hyvin kiltti persoona. Kira on hieman rotevampi versio emostaan Sheasta, mutta selvästi pienehkö tyttö. Hurjan tehokas kiipeämään ja hyppimään, ja myös laumamme taitavin siinä puuhassa. Shean tavoin myös Kira on yleensä siellä, missä tapahtuu ja kovin usein yrittää myös putputellen kertoa, mitä kävi ja kuka teki!

 

Deegu.jpg

Mustela Borealis' Dirge "Degi"

 22.5.2017

musta soopeli, lk

Kasvattaja: Maria Krane, NOR

Sukupuu

Degi on perheemme ujopiimä. Hurmaava poika, jonka mielestä naiset ovat hurjan kivoja, mutta miehet eivät niinkään. Miehiä kannattaa ainakin ensin kevyesti maistaa, ennen kuin päättää, ovatko he herran mieleen tarpeeksi mukavia. Harvoin pusuja antava poika viihtyy sylissä ja tykkää rapsutuksista. Vaikka onkin suhteellisen linjakkaan kookas poika, häneltä löytyy ketteryyttä. Kekseliäisyyttäkin löytyy muutaman fretin edestä, joten hänen kanssaan saa olla suhteellisen tarkkana.

stcoco.jpg

ACH's Eocarcharia "Coco"

19.4.2015 (12,5% hybridi)

pastelli, lk

Kasvattaja: Aija Kouhi, FIN

ADV-testattu, BAER-kuulotestattu

Sukupuu

Coco on perheen isopieni nelitassukenguru, jonka kompaktius ja jämäkkyys ajoittain yllättää. Hän on hyvin kiltti ja sosiaalinen, mutta omalla tavallaan ujo poika. Laumansa vartija, joka rakastaa tyttöjään yli kaiken. Cocon iloisuus ja energisyys on valloittavaa katsottavaa, ja useimmiten poika tutkiikin paikkoja innokkaana. 

Cocon piti aluksi olla vain lemmikkipoika, mutta sitten tilanteeseen tulikin muutos. 

Pentueet:

- 2019 Shadowtails' Shadowhunters -pentue

                    * Coco & Asser Hunter's Svärd. 5 pentua.

rihepallo.jpg

Shadowtails' Raising Hell "Rihe"

29.4.2019

pastelli, lk

Kasvattaja: Hanna Heinonen, FIN

Sukupuu

Rihen elämä sai hieman erilaisemman alun, mutta hän on oikein hyvävointinen neiti. Rihe on ystävällinen, kiltti, hyväkäytöksinen ja todella elämäniloinen tyttö, jolta ei kuitenkaan luonnetta puutu. Rihe kiipeää, hyppii, rakastaa ja leikkii jekkuilijaa. Neiti peri äidiltään tavan putsata nenä aivoihin saakka.