Näätälän Morgause "Muro"

11.4.2011

musta soopeli, lk

50% hybridi

Kasvattaja: Riina Saksa, FIN

Muro muutti v. 2014 meille kodinvaihtajana. Ensimmäiset kuukaudet meni taistellessa, ja hammasta näytettiin huolella. Lopulta tästä tytöstä tuli suloinen, pussaileva ja hellyyttävä fretti, joka rakastaa ja luottaa ihmisiin. Edelleen ketterä ja aktiivinen, mutta myös mukavuudenhaluinen sylivauva.

Huba Thunder "Huba"

16.5.2015

musta soopeli, lk

67% hilleri, 6% vesikko

Kasvattaja: Laszlo Somogyi, HUN

Huba muutti meidän kotiimme vuonna 2015, aivan loppuvuodesta. Perheemme Unkarin erikoisuus, jonka kanssa ei tule tylsää. Saunan seinäpaneleita pitkin kiipeilevä poika on opettanut, mitä on elää villimmän eläimen kanssa. Kunnioitus ja luottamus tulee ansaita, niitä ei saa ilmaiseksi.

ACH's Azura "Zira"

19.4.2016

albiino, ppk

Kasvattaja: Aija Kouhi, FIN

Zira on perheen wannabe-johtaja. Jääräpäinen tyttö, joka suuttuessaan ei jätä rauhaan ketään. Komentamista hän ei siedä milliäkään, ja sen näkee aina ilmeestäkin jo! Kuitenkin Zira on maailman hellyyttävin suloisuus, joka nukkuu sylissä ja viihtyy vieressä tutkimassa kaiken. Turkin pehmeydelle ei mikään vedä vertoja!

Sukupuu

Tofife Ferret Majestik "Tofi"

13.4.2018

musta soopeli, lk

Kasvattaja: Jana Zakova, Tsekki

Tofi on meidän tsekkiläinen vahvistus, joka muutti meille "vahingossa", koska rakastuin tyttöön niin vahvasti. Luonnetta ei puutu, vauhtia löytyy enemmän kuin monesta muusta yhteensä. Yleensä kun kuuluu kilinää, niin Tofi on paikalla valmiina katsomassa hölmistyneenä "Ai mitä, en se minä ollut?!". Hurmaava tuholainen.

© Shadowtails' Ferrets (päiv. 05/2019)