KUKA ON KAIKEN TAKANA?

Shadowtails' Ferrets nimen takaa löytyy vuonna 1985 syntynyt tyttölapsi, joka muuntautuu niin jakkupukuiseksi ja piinkovaksi kiinteistönvälittäjäksi kuin myös pitkäpinnaiseksi "frettiäidiksikin". 

Ensimmäiset kosketukset frettielämään otin vuonna 2009, kun ystävälläni olleet Vilma ja Veeti halusivat muuttaa luokseni. Se oli totaalisen uusi alku elämälleni, käänne, jota en koskaan ole katunut enkä tule katumaankaan.

Vuoteen 2015 saakka pysyttelin kotiharrastajana, kunnes minut saatiin houkuteltua mukaan näyttelyihin. Sitä kautta nopeasti sitten myös yhdistystoiminta sekä näyttelyiden järjestäminen tulivat tutuiksi.

Hyvin pitkälle vapaa-aikani kuluu tällä hetkellä työnteon merkeissä, mutta myös näiden karvaisten, haisevien varkaiden kanssa. Pyrin käymään mahdollisimman monissa frettitapahtumissa, on ne sitten näyttelyitä, frettipäiviä tai messuja. Pääsääntöisesti kuitenkin pääkaupunkiseudulla, kun Porvoosta kaikkialle on kovin lyhyt matka. Tai sitten vain kuvittelen olevan!

Mikäli haluat päästä tutustumaan fretteihin, avaan mielelläni meidän lauman kodin oven. Ehdottomasti myös haluankin tutustua jokaiseen pennunostajaan niin sanotusti livenä, joten tervetuloa meille kylään!

 

 

 

 

On mielessäsi sitten kysymyksiä, kommentteja, vieno toive päästä tutustumaan fretteihin tai mitä tahansa, ethän epäröi ottaa yhteyttä.

KASVATUS

2017 - Suomen Frettiliitto, SFL ry:n hyväksymä kasvattaja

2018 - Once Upon a Time -pentue

2019 - Shadowhunters -pentue

YHDISTYSTOIMINTA

2017 -> Pääkaupunkiseudun Fretit ry hallituksen jäsen

2019 -> Suomen Frettiliitto, SFL ry hallituksen varajäsen