top of page

KUKA ON KAIKEN TAKANA?

Shadowtails' Ferrets nimen takaa löytyy vuonna 1985 syntynyt tyttölapsi, joka muuntautuu niin jakkupukuiseksi ja piinkovaksi kiinteistönvälittäjäksi kuin myös pitkäpinnaiseksi "frettiäidiksikin". 

Ensimmäiset kosketukset frettielämään otin vuonna 2009, kun ystävälläni olleet Vilma ja Veeti halusivat muuttaa luokseni. Se oli totaalisen uusi alku elämälleni, käänne, jota en koskaan ole katunut enkä tule katumaankaan.

Vuoteen 2015 saakka pysyttelin kotiharrastajana, kunnes minut saatiin houkuteltua mukaan näyttelyihin. Sitä kautta nopeasti sitten myös yhdistystoiminta sekä näyttelyiden järjestäminen tulivat tutuiksi.

Vapaa-ajallani käymme puolisoni kanssa merellä purjehtimassa tai huollamme venettä, sekä myös toki vietän aikaa frettiemme ja koiramme kanssa.

Pyrin käymään mahdollisimman monissa frettitapahtumissa, on ne sitten näyttelyitä, frettipäiviä tai messuja.

Mikäli haluat päästä tutustumaan fretteihin, avaan mielelläni meidän lauman kodin oven, kunhan tilanne sen sallii. Huomioithan, että meillä asustaa myös koira, joten jos allergioita tarvitsee testata, meidän koti ei ole siihen hyvä vaihtoehto.

Huomioithan, että haluan nähdä jokaisen ostajaehdokkaan kasvotusten ennen myyntipäätöksen tekemistä. 

 

 

 

 

On mielessäsi sitten kysymyksiä, kommentteja, vieno toive päästä tutustumaan fretteihin tai mitä tahansa, ethän epäröi ottaa yhteyttä.

KASVATUS

2017 - Suomen Frettiliitto, SFL ry:n hyväksymä kasvattaja

2018 - Once Upon a Time -pentue

2019 - Shadowhunters -pentue

2020 - Road Stars -pentue

YHDISTYSTOIMINTA

2017 -> Pääkaupunkiseudun Fretit ry hallituksen jäsen

2019 -> Suomen Frettiliitto, SFL ry hallituksen varajäsen

2021 -> Suomen Frettilitto, SFL ry hallituksen jäsen

bottom of page